Perwoll Perwoll Perwoll
Uronite u povijest Perwolla. Od 1954.
1954

Praškom do uspjeha

Deterdženti za rublje tada nisu bili namijenjeni osjetljivim tkaninama, mogli su ih čak i oštetiti. Osnovna ideja Perwolla je rođena: deterdžent koji pere, štiti i njeguje tkanine. Do danas Perwoll je ostao vodećim deterdžentom za pranje osjetljivog rublja.

1984

Perwoll postaje tekući

Novi tekući oblik deterdženta brzo je postao najprodavanijim proizvodom na njemačkom tržištu. Omogućava jednostavnije doziranje, brže se otapa u vodi i ne ostavlja tragove. Nenadmašni stručnjak za osjetljivo i fino rublje poput vune, svile, kašmira, perja, pamuka i viskoze.

2004

Perwoll za sve vrste tkanina

Perwoll deterdžent za pranje i njegu rublja brzo su prepoznali kupci, a asortiman proizvoda brzo je proširen. Sada postoji i poseban deterdžent za vunu i osjetljive tkanine, kao i za sve druge tkanine koje zahtijevaju posebno održavanje. Pokrenuli smo asortiman proizvoda za obojenu i crnu odjeću kojim se osvježava i produžuje sjaj šarenoj i crnoj odjeći.

2014

Perwoll ReNew+

Revolucija na tržištu: Perwoll ReNew+ štiti bijelu, crnu i obojenu odjeću i obnavlja je svakim pranjem. S novim asortimanom deterdženata Perwoll ReNew+ liquid dolazi i novi poznati slogan: "Novo? Ne, oprano Perwollom." koji je i danas vrlo aktualan.