Skip to Content

Uronite u povijest Perwolla. Od 1954.

1954: Praškom do uspjeha

Deterdženti za rublje tada nisu bili namijenjeni osjetljivim tkaninama, mogli su ih čak i oštetiti. Osnovna ideja Perwolla je rođena: deterdžent koji pere, štiti i njeguje tkanine. Do danas Perwoll je ostao vodećim deterdžentom za pranje osjetljivog rublja.

1984: Perwoll postaje tekući

Novi tekući oblik deterdženta brzo je postao najprodavanijim proizvodom na njemačkom tržištu. Omogućava jednostavnije doziranje, brže se otapa u vodi i ne ostavlja tragove. Nenadmašni stručnjak za osjetljivo i fino rublje poput vune, svile, kašmira, perja, pamuka i viskoze.

2004: Perwoll za sve vrste tkanina

Perwoll deterdžent za pranje i njegu rublja brzo su prepoznali kupci, a asortiman proizvoda brzo je proširen. Sada postoji i poseban deterdžent za vunu i osjetljive tkanine, kao i za sve druge tkanine koje zahtijevaju posebno održavanje. Pokrenuli smo asortiman proizvoda za obojenu i crnu odjeću kojim se osvježava i produžuje sjaj šarenoj i crnoj odjeći.

2014: Perwoll ReNew+

Revolucija na tržištu: Perwoll ReNew+ štiti bijelu, crnu i obojenu odjeću i obnavlja je svakim pranjem. S novim asortimanom deterdženata Perwoll ReNew+ liquid dolazi i novi poznati slogan: "Novo? Ne, oprano Perwollom." koji je i danas vrlo aktualan.

2018: Perwoll Advanced

Perwoll Advanced pruža odgovarajuću njegu za svu vašu odjeću. Bila to obojena, bijela ili tamna odjeća, funkcionalno donje rublje, vuna ili osjetljiva tkanina – uz Perwoll Advanced vaša odjeća izgleda kao nova i miriše svježe. Ne samo da formula Advanced temeljito čisti vašu odjeću, nego je i osobito nježna  – kao novo nakon svakog pranja.

2022: Novo? Da! Perwoll Renew

Vrijeme je za inovaciju: Perwoll Renew. Naš najnoviji dodatak asortimanu Perwoll tekućih deterdženata nježno čisti vašu odjeću, još bolje oživljava boje i obnavlja vlakna na svoj vašoj odjeći. Bila to majica od kašmira ili funkcionalna sportska majica kratkih rukava, nema razloga za brigu jer pružamo najbolju njegu tkanine na tržištu. Promijenite pristup modi i tri puta duže održite odjeću lijepom.