Uronite u povijest Perwolla. Od 1954.

1954: Praškom do uspjeha

Deterdženti za rublje tada nisu bili namijenjeni osjetljivim tkaninama, mogli su ih čak i oštetiti. Osnovna ideja Perwolla je rođena: deterdžent koji pere, štiti i njeguje tkanine. Do danas Perwoll je ostao vodećim deterdžentom za pranje osjetljivog rublja.

1984: Perwoll postaje tekući

Novi tekući oblik deterdženta brzo je postao najprodavanijim proizvodom na njemačkom tržištu. Omogućava jednostavnije doziranje, brže se otapa u vodi i ne ostavlja tragove. Nenadmašni stručnjak za osjetljivo i fino rublje poput vune, svile, kašmira, perja, pamuka i viskoze.

2004: Perwoll za sve vrste tkanina

Perwoll deterdžent za pranje i njegu rublja brzo su prepoznali kupci, a asortiman proizvoda brzo je proširen. Sada postoji i poseban deterdžent za vunu i osjetljive tkanine, kao i za sve druge tkanine koje zahtijevaju posebno održavanje. Pokrenuli smo asortiman proizvoda za obojenu i crnu odjeću kojim se osvježava i produžuje sjaj šarenoj i crnoj odjeći.

2014: Perwoll ReNew+

Revolucija na tržištu: Perwoll ReNew+ štiti bijelu, crnu i obojenu odjeću i obnavlja je svakim pranjem. S novim asortimanom deterdženata Perwoll ReNew+ liquid dolazi i novi poznati slogan: "Novo? Ne, oprano Perwollom." koji je i danas vrlo aktualan.