Skip to Content

Sastojci i formule

Uz Perwoll vaša odjeća duže ostaje kao nova i popravlja oštećenja na odjeći nastala s vremenom. Naše sastojke, koji osiguravaju optimalnu njegu vaše odjeće, razvijamo i kontinuirano poboljšavamo.

 • Enzimi

  Enzimi su djelatne tvari na biološkoj bazi. Oni su moćni sastojci koji posebno djeluju na određene zadatke, poput njege boja, sprječavanja blijeđenja boja, uklanjanja određenih vrsta mrlja. Oni djeluju kao katalizatori pa tako svaka molekula djeluje više puta.

 • Mirisi

  Mirisi se koriste kako bi pružili ugodan miris proizvodu i rublju. Sastojci mirisa imaju različitu brzinu isparavanja kako bi se pojedinačne mirisne note oslobađale s vremenom.

 • Polimeri

  Polimeri u deterdžentima imaju razne važne uloge i često omogućuju poseban učinak deterdženta.

 • Surfaktanti - Odjeća bez mrlja

  Surfaktanti su glavni sastojci većine deterdženata i proizvoda za čišćenje. Oni otapaju mrlje i nečistoće s odjeće i pospješuju ispiranje nečistoća zajedno s vodom za pranje. Svi su naši surfaktanti u potpunosti biorazgradivi.

 • Konzervansi

  U tekućim proizvodima konzervansi održavaju stabilnost formule proizvoda. Bez konzervansa, na proizvodima se mogu početi razvijati bakterije i mogu početi neugodno mirisati.