Skip to Content

Mirisi

Mnogim je ljudima posebno važan predivan miris svježe opranog rublja s različitim mirisnim notama. Stoga koristimo prirodne i sintetičke mirise.

Dobro je znati

Mirisi se koriste kako bi pružili ugodan miris proizvodu i rublju. Sastojci mirisa imaju različitu brzinu isparavanja kako bi se pojedinačne mirisne note oslobađale s vremenom.  Neki posebno dizajnirani parfemi također služe za uklanjanje neugodnih mirisa, što je posebno važno za sportsku odjeću. Od nekoliko tisuća različitih parfemskih sastojaka koji se koriste za stvaranje ugodnih i dugotrajnih mirisa, neki su češće povezani s alergijama od drugih pa su stoga navedeni na ambalaži kozmetičkih proizvoda, kao i deterdženata te proizvoda za čišćenje. Zato su jasno naznačeni i na naljepnicama deterdženta Perwoll. To bi trebalo omogućiti osobama s poznatom alergijom da izbjegnu proizvode koji sadržavaju tvar koja im izaziva alergiju prilikom donošenja odluke o kupnji.

Za što se koriste?

Mirisi se ne koriste samo da bi rublje imalo ugodan, dugotrajan miris, već i za proizvod kao takav. Povrh toga, neki posebno dizajnirani parfemi također služe za uklanjanje neugodnih mirisa, što je posebno važno za sportsku odjeću.

Kako koristimo mirise?

Svi mirisi i svi sastojci koje koristimo udovoljavaju svim zakonskim zahtjevima i njihova je zdravstvena kompatibilnost pomno ispitana. Mirisni sastojci koji mogu izazvati alergijske reakcije jasno su naznačeni na naljepnicama.

 • Ambalaža

  Održivost je ključ

  Posvećujemo veliku pažnju tome da naša ambalaža bude funkcionalna i da se može reciklirati.

 • Postupak proizvodnje

  Postupak proizvodnje

  Kontinuirano radimo na našem lancu vrijednosti kako bi poboljšali ekološki otisak, doprinoseći smanjenu emisije CO2.

 • Vaš doprinos

  Budite dio pokreta

  Gotovo 80 % utrošene energije i otiska CO2 koji ostavljaju deterdženti za rublje nastaje u fazi uporabe, tj. tijekom stvarnog postupka pranja kod kuće.